MasterChef Australia – We love it!

MasterChef Australia – We love it!

Wij zijn er sinds de start van de serie weg van: MasterChef Australia. De enige serie rond het creatief oplossen van culinaire problemen.

MasterChef Australia is populair. In Amerika zijn ze vaak meer te spreken over de televisieserie uit Australie dan uit de Verenigde Staten. De reden voor dehoge mate van populairiteit is dat het in de Australische het televisieprogramma erg relaxt toegaat. In de series uit andere landen zijn de juryleden vaak onnodig irritant en halen kandidaten onderuit. In de Australische serie gaat het om de kandidaten. Veel leuker om naar te kijken.

Heb jij ook een uitzending gemist? Het is vaak jammer om een uitzending te missen. De meeste afleveringen zijn online terug te kijken op Internet. Lees meer op de website MasterChef Australia hoe je een uitzending kunt terugkijken.

Zo\’n 15 jaar terug begon het als een wedstrijd op TV in Engeland. Nu heeft het de wereld veroverd, inclusief Australie. Het geweldige programma dat altijd heerlijk is om tijd voor vrij te maken. Waarom is de show zo geweldig? Daar zijn diverse redenen voor aan te wijzen: De gasten zijn geweldig.

Er is inmiddels een eigen website voor MasterChef Australia. Hier is informatie over de kandidaten, de presentatoren en ook details over de recepten.

MasterChef Australia bestaat al enige tijd – en is erg populair. Op de Nederlandse website van MasterChef Australia staat informatie over uitzendingen van de afgelopen jaren. Maar een nieuwe serie voor 2015 staat ook al gepland. Dat betekent meer kijkplezier en meer heerlijke recepten van Down Under. MasterChef – We love it! En jij? Ben je ook gek op de show?